Tartályban erjesztett és érlelt száraz fehérbor.

Friss, üde illatában zöldalmás jegyek mellett enyhe ásványosság fedezhető fel. Ízvilágára szintén a zöldalmajegyekkel és krémességgel párosuló ásványosság jellemző, melyet ropogós és friss savak kísérnek, enyhe szénsavas érzettel.

2 750 Ft

Reduktív eljárással készült száraz fehérbor.

Zöldes-sárga színű erősen muskotályos ízű és illatú, lágy savakkal tűzdelt bor.

Ajánljuk aperitifként, valamint sültek, húsos mártások, tésztaételek remek kísérője.

Fogyasztását 5-7 fokon ajánljuk.

1 450 Ft

A Cabernet Franc és a Cabernet Sauvignon ízvilágát gyönyörűen tükröző mély rubinvörös színű száraz vörösbor.

 

A hordós érlelés eredménye a barrique ízvilág, melyet a bor képvisel, így kiválóan alkalmas erősen fűszeres ételek, pörköltek kisérőjének. 

 

Fogyasztást 18-20 ℃-on ajánljuk.

2 250 Ft