Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 2081299


Programok

Egy igazán jó boros programra vágysz? Ne lapozz tovább! Itt fogod találni az általunk szervezett boros eseményeket. Csapatunk évek óta szervez előre meghirdetett időpontokban borkóstolókat, városi borsétákat, borászkóstolókat és boros élményfoglalkozásokat. Ha szívesen ismerkednél laza keretek között a borral, boros világgal, akkor nézd meg, hogy hol találkozhatsz velünk legközelebb!

A programok, amelyeket rendszeresen kínálunk:

Borkóstolók: egy kötetlen ismerkedés a borok világával, vezetett segítséggel. Mesélünk neked az adott téma borairól, borvidékeiről, és emellett a borkóstolás rejtelmeibe is bevezetünk. Elmeséljük azt is, hogy mi történik az év során a pincében és a szőlőben, miközben az általad választott tematika borsorát (hungarikum, borvidék, újbor, kóserbor) kóstolhatod.

Borászkóstolók: van, amikor a borász házhoz jön. A programon kizárólag egy pincészet borait és borászát vesszük górcső alá. A borászt kóstolgatni nem kötelező, de érdemes. Az ország legjobb fej pincéit látjuk vendégül, akiktől nem ciki kérdezni.

Városi borséták: borozva, sztorizgatva járjuk a várost a saját lábunkon vagy lovaskocsin ülve. Idegenvezetőnkkel patinás kapualjakba bepillantva lerántjuk a leplet a város elfeledett történeteiről, hogy aztán minden egyes állomáson koccinthassunk a történetek végére.


Polgár Zoltán személyesen látogat el hozzánk és megkóstoltatja velünk Villány színe-javát!

6 tétel, a borász személyes kalauzolása és olívaolajos kenyérfalatkák.

A részvételi díjból 1.000,- Ft levásárolható a helyszínen!

JEGYEK ELŐVÉTELBEN!

FIGYELEM! Programjaink belépőit elektronikusan kézbesítjük, ezért kérlek, hogy a termékekre vonatkozó vásárlásodat külön megrendelésben add le.

5 950 Ft

Kezdődik a nyár, a strand szezon, így egy szezonális kencét fogunk készíteni: napozás utáni hidratáló, bőrnyugtató testpermetet. Természetesen ebből a receptúrából sem maradhat ki egy üdítő vörös-, vagy egy selymes fehér bor. És természetesen a borkóstolás és borkultúrális ismereteink bővítése sem!

A workshop ára 11. 990 Ft/fő, amelyből 1.000,- Ft a helyszínen levásárolható.

Az ár tartalmazza:

  • 4 tétel vezetett borkóstolót
  • a natúr kozmetikum összes hozzávalóját
  • a natúrkozmetikai előadást és a szakavatott mentorálást

A férőhelyek száma korlátozott, a foglalások sorrendjében tudunk helyet biztosítani a programon.

FIGYELEM! Programjaink belépőit elektronikusan kézbesítjük, ezért kérlek, hogy a termékekre vonatkozó vásárlásodat külön megrendelésben add le.

11 990 Ft

A zsidó negyed borséta évek óta a legnépszerűbb programunk egyike. A mostani alkalmat a Zarándok Kaland magyar bortúra sorozat egyesületének szegedi látogatása inspirálja.

FIGYELEM! Programjaink belépőit elektronikusan kézbesítjük, ezért kérlek, hogy a termékekre vonatkozó vásárlásodat külön megrendelésben add le.

5 900 Ft

Simogató vízparti szellő, tágas tér, nagynevű 4 borÁsz 12 tétellel, smooth jazz és ambient élő zene, és az elengedhetetlen piknikhangulat: ez várja mindazokat, akik június 4-én kilátogatnak az algyői Szent Anna kikötőben megrendezésre kerülő I. BorKaland Piknikre.

Érkezzhetsz bicajjal, tram-trainnel vagy a Tiszán a Ponton Boattal. Élvezd előre megváltott jegyeddel a borászokkal a kerekasztal beszélgetést, majd a zenét és a kötetlen vízparti sétáló kóstolót!


A piknikre elfogadta meghívásunkat a hazai és a határon túli borszakma négy nagynevű
képviselője: Kaló Imre, Losonci Bálint, Maurer Oszkár és Szentesi József. A borászok személyesen fogják prezentálni boraikat és átadni gondolataikat.
A kerekasztal beszélgetés során "Trianon és a bor" témáját is feldolgozzuk a véglegesített trianoni határok kijelölésének 100. évfordulóján egy szintén kiváló magyar borász (személye egyelőre maradjon meglepetés) moderálása mellett.

FIGYELEM! Programjaink belépőit elektronikusan kézbesítjük, ezért kérlek, hogy a termékekre vonatkozó vásárlásodat külön megrendelésben add le.

13 500 Ft
Pünkösdi rendezvénysorozatunk záró eseménye nem szólhat másról csak az ÖRÖMRŐL: Borászkóstoló élő zene!
Az 5 tételes borkóstolót Gutpintér Tamás a csongrádi örömborász tartja.
A borászkóstolót zeneileg mindenki nagy örömére a Peter&Pan gitárduó celebrálja.
FIGYELEM! Programjaink belépőit elektronikusan kézbesítjük, ezért kérlek, hogy a termékekre vonatkozó vásárlásodat külön megrendelésben add le.
5 950 Ft

Ismét egy igazi csajos énidőre várjuk a bor és a szépségápolás iránt érdeklődőeket.
Masa Ildikó, egy fitoterápiában jártas, natúrkozmetikumok előállításával foglalkozó szakember segítségével egy boros kézkrémet fogunk készíteni, közben pedig sok mindent megtanulhatunk a természetes bőrápolásról, a szőlő és a bor kozmetikai felhasználásáról, továbbá változatos bor kortyolgatása közben borkultúrális ismereteinket is bővítjük, színesítjük.

FIGYELEM! Programjaink belépőit elektronikusan kézbesítjük, ezért kérlek, hogy a termékekre vonatkozó vásárlásodat külön megrendelésben add le.

11 900 Ft

A múzeummal közös borsétáink évek óta a legnépszerűbb programjaink közé tartoznak. A mostani alkalom során bepillantást nyerhetünk olyan szobák és termek mélyére, amelyek a nagy közönség előtt egyébként zárva vannak. Az alagsorból egészen a padlásig fogunk sétálni, közben bekukkantunk az igazgatói szobába, megcsodáljuk a néprajzi látványtár fantasztikus gyűjteményét, és az utolsó tételünket a legújabb kiállítás, az Elit Alakulat 2.0 impozáns látványelemében, egy jurtában fogjuk elfogyasztani. Tartsatok velünk!

9 300 Ft

A szegedi Fekete-ház Joachim Ferenc festőművész rég nem látott képeit állította ki a művész születésének 140. évfordulója alkalmából. A tárlaton különleges éjszakai és tengeri tájképek, virágzó fákat ábrázoló festmények, portrék és enteriőr festmények fogadják a látogatókat. Ezt a kiállítást vesszük most célba a legújabb, Móra Ferenc Múzeummal közös borsétánkon.

9 300 Ft

Egy igazi csajos énidőre várjuk a bor és a szépségápolás iránt érdeklődőeket.
Masa Ildikó, egy fitoterápiában jártas, natúrkozmetikumok előállításával foglalkozó szakember segítségével nem csak egy boros kézkrémet fogunk készíteni, hanem közben sok mindent megtanulhatunk a természetes bőrápolásról, illetve a szőlő és a bor kozmetikai felhasználásáról.
Olyan alapanyagokhoz fogunk nyúlni, amelyek akár a konyhádban is előfordulnak és a bort nem csak a krémbe rakjuk, hanem meg is kóstoljuk őket. Attól pedig biztosan mosolygósabbak, így garantáltan szebbek is leszünk az este végére.
A workshop összes alapanyagát (a tégelytől az összetevőkig) mi biztosítjuk és egy alap kézkrémet fogunk készíteni, amelyet három különböző illóolajjal illatosíthatnak a résztvevők.

11 990 Ft

Egy izgalmas, boros estére hívunk benneteket az 5 szeretetnyelv jegyében. Ezen az interaktív workshopon kiderül, hogy mik a szeretetnyelvek, miért tartják őket a jó kapcsolatok kulcsának, és hogyan tudjuk őket a hétköznapokban igazán jól működtetni. Az est kapcsolatszakértő házigazdája Antóny Kornélia, a Unison Consulting life-, art-, karrier- és business coach-a és trénere, a boros házigazda pedig Molnár-Major Márta.

12 500 Ft

A Molnár Borház jelenleg a Móri borvidék legnagyobb borászata 130 hektár új telepítésű szőlőterülettel rendelkezik a Vértes-hegység lábánál.
A tulajdonos Molnár Pál élete gyermekkora óta a bor és a szőlő körül forog. Kiváló minőségű boraikat a legmodernebb technológiával, de az ősi mesterség gyökereire, hagyományaira támaszkodva készítik.

5 900 Ft

Ezen a rendhagyó borsétán a szerelem nyomában járunk a régi Szeged macskaköves utcáin. Kapualjakban váltott csókokról, gyötrő féltékenységről és híres esküvőkről hallhatunk történeteket Hódi Nóri vezetésével. Aki velünk tart azt is megtudhatja, hogy hogyan választottak pár a századfordulón, mi volt a lánykérés menete és hogyan zajlott száz évvel ezelőtt egy esküvő.
A kb. 1,5 órás sétánkat öt bortétellel kísérjük szintén a szerelem jegyében.

6 500 Ft