Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 2081299


After sun 'kence' vagy fröccs? - 2022.06.17. 19:00

Kezdődik a nyár, a strand szezon, így egy szezonális kencét fogunk készíteni: napozás utáni hidratáló, bőrnyugtató testpermetet. Természetesen ebből a receptúrából sem maradhat ki egy üdítő vörös-, vagy egy selymes fehér bor. És természetesen a borkóstolás és borkultúrális ismereteink bővítése sem!

A workshop ára 11. 990 Ft/fő, amelyből 1.000,- Ft a helyszínen levásárolható.

Az ár tartalmazza:

  • 4 tétel vezetett borkóstolót
  • a natúr kozmetikum összes hozzávalóját
  • a natúrkozmetikai előadást és a szakavatott mentorálást

A férőhelyek száma korlátozott, a foglalások sorrendjében tudunk helyet biztosítani a programon.

FIGYELEM! Programjaink belépőit elektronikusan kézbesítjük, ezért kérlek, hogy a termékekre vonatkozó vásárlásodat külön megrendelésben add le.

Dátum
2021.06.17.
Kezdés
19:00
Helyszín
Borháló Szeged, 6722 Szeged Gutenberg u. 10.
Típus
Boros workshop
Program hossz
3 óra
Tematika
Natúr kozmetikumok, Borsztorik
Akadálymentesített
Igen
11 990 Ft

SZTORIK

ÉLMÉNY

KALAND

Részletek

Már két olyan különleges estét tudhatunk magunk mögött, ahol borkóstolás alkalmával kencét kevertünk. Első alkalommal vörösboros kézkrémet készítettünk, a második workshop után egy hialuronos arckrémet vihettek haza a résztvevők. 

Ezalkalommal egy különleges nyári estére hívjuk az alkotni és kikapcsolódni vágyókat, hiszen kezdődik a nyár, a strand szezon, így egy napozás utáni hidratáló, bőrnyugtató testpermetet fogunk készíteni. Most egy olyan különlegességgel térhetnek haza a résztvevők, amely nyáron minden családtag napszárította bőrét felüdíti majd.

Milyen hatóanyagokra szomjazik nyáron a bőrünk? Az est során erre is választ kapunk!

Természetesen ebből a receptúrából sem maradhat ki egy üdítő vörös-, vagy egy selymes fehér bor. 1-1 összetevő kapcsán a résztvevők is dönthetnek, hiszen saját alkotásról van szó! 

Kence keverésben mentorunk most is Masa Ildikó lesz, aki egy fitoterápiában jártas, natúrkozmetikumok előállításával foglalkozó szakember. Segítségével nem csak a testpermetet fogjuk elkészíteni, hanem megtudhatjuk, milyen anyagokkal mérsékelhetjük a napfény okozta bőröregedési folyamatokat.

 

A jó hangulatot és az ízletes borokat garatnáljuk. Az alkotás öröme és a borok ízlelgetése megállítja egy időre az élet mókuskerekét. Érdemes velünk tartani!