Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 2081299


Pályázat

A Bor és Kultúra Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság a GINOP-5.1.7-17-2020-00538 számú „Bor és Kultúra Nonprofit Kft. piacképes szolgáltatásainak kialakítása” c. projektjével 47 615 441 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült (támogatás intenzitása 98,22 %).

Szervezetünk 2018.09.21.-én alakult, abból a célból, hogy a Dél-alföldi régióban minél szélesebb körben elterjedjen a kulturált borfogyasztás, minél többen vegyenek részt borászati rendezvényeken, programokon.

Új profitorientált belépőjegyes borturisztikai programjaink:

  • Tematikus borvacsorák
  • Tematikus borkóstolók magyar, angol, német nyelven
  • Bortanfolyamok
  • Városi borséták magyar, angol és német nyelven
  • Pincelátogatások magyar, angol, német nyelven
  • Borrégió látogatások
  • Céges borvacsorák szervezése, lebonyolítása

Programjainkat külső helyszíneken tartjuk a legtöbb esetben, stratégiai és együttműködő partnereink borászataiban, éttermeiben, pincészetekben.

Mélykúton van bejegyzett telephelyünk, mely alkalmas az új munkavállalóink program, és rendezvényszervezési feladatainak ellátására, és egy-egy rendezvény lebonyolítására. Szegeden kerülne még egy iroda kialakításra, a Dél-Alföldi Régió régióközpontjában, ahol ügyfélkapcsolati irodát, tárgyalások lefolytatását bonyolítanánk, lehetőség lesz, itt is jelentkezni a programokra, befizetést intézni, vagy -egy-egy tanfolyamot megtartani.

Innovatív jellege kóstolóinknak abban rejlik, hogy mindig egy adott tematikára épülnek (fent felsoroltak), mely alapján lehetőségünk lesz nem csak új résztvevők bevonására, hanem egy adott, visszatérő, hűséges csapat kialakítására, akik rendszeresen, visszatérő, törzsügyfeleink részt vesznek tematikus kóstolóinkon, így biztosítva egy biztos bevételi forrást.

Másik innovációja szolgáltatásunknak, hogy külön borkostolókat kívánunk tartani angol vagy német nyelven a régióba látogató külföldi turistáknak, igény szerint. Borkóstolóinkat stratégiai partnereink, éttermekben bonyolítjuk le.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2022.08.31.