Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 2081299


BorKaland élménydoboz

Szórakoztató kalandozások az élet izgalmas területeire
rengeteg magyar borral fűszerezve.

Csukd be a szemed, és képzeld magad egy lankás szőlőterület tetejére. Fejeden szalmakalap, hiszen a nap meleg sugarai erőteljesen sütnek. Rövid séta után ülj le a pince előtti árnyékos teraszra, szemed legeltetve a szíved mélyébe vésődött magyar tájon.

Előtted néhány hűs palack, melyben a borok csak arra várnak, hogy levegőre szabaduljanak, majd táncot járjanak ízlelőbimbóiddal!

A palackok mellett egy játék, amely végigvezet az ehhez hasonló tájakon, és segítségével izgalmas kalandozásra indulhatsz a messzeségbe nyúló magyar borvidékeken, melyek tele vannak elfeledett történetekkel, titkokkal és izgalmakkal.

Már csak azt kell kitalálnod, kivel készülsz először e különleges utazásra. Kedveseddel töltesz együtt egy felejthetetlen estét?Vagy barátaiddal csaptok egy lazulós, jó hangulatú összejövetelt? Esetleg üzleti partnereiddel, kollégáiddal tartotok egy csapatépítőnek is beillő, játékos, könnyed programot?

Netán ezt az élményt meglepetésnek adnád valaki olyannak, akinek már megvan mindene, így számára az élmény a legnagyobb ajándék? 

Bárhogy is dönts, tudnod kell, ha saját magad számára veszed, többször is lehetőséged van játszani ezzel a különleges egyveleggel, mely egyszerre borkóstoló, társasjáték és élmény, hiszen a csomagban található borokat lehetőséged van utánrendelni. Így simán előfordulhat, hogy a pároddal játszott játék előkerül majd a grillpartin vagy a céges csapatépítőn.

Ráadásul a Kaland házhoz megy: Nincs időpont egyeztetés, foglalás és utazási költség. Azonnal élvezheted!

Mr. BK- a BorKaland® házigazdája - vezet végig a játékon. Hogy a dobozba rejtett élmény és ismeret teljes legyen, instrukcióival, tanácsaival moderálja a szórakozni vágyókat, segítve ezzel a dobozba zárt instant program menetét.

Az élménydobozban minden eszköz megtalálható, ami az egyéni vagy csoportos szórakozáshoz szükséges. A kalandozás ismeretanyaga QR kódok segítségével egyénileg bővíthető.

Ismerd meg sztorikon, történeteken és érdekességeken, valamint fejtörő játékokon keresztül a magyar borkultúrát, hiszen ismerjük a mondást, miszerint „Borral vígad a magyar!”

 

Figyelem! A játékhoz nem szükséges előzetes, borral kapcsolatos tapasztalat, hozzáértés. A játék célja a JÁTÉK, az ÖRÖM és az EGYÜTT TÖLTÖTT IDŐ.


A fa doboz tartalma teljes mértékben megegyezik a"Made in Hungary, avagy mindent a boros hungarikumokról" termék tartalmával!

A BorKaland több, mint egy társasjáték vagy egy 2 személyes borkóstoló. Sőt, még egy kétszemélyes tematikus borvacsora belépőnél is több!

A BorKaland egy szórakoztató kalandozás az élet egy-egy izgalmas területére, rengeteg magyar borral fűszerezve.

Miután Te és a társad felfedezted az aktuális Borkalandot, meghívhatod egy ismerősödet is ugyanerre a BorKalandra. Semmi mást nem kell tenned, csak a már ismert borokkal feltölteni a borkészletedet, és az Útmutatóban leírtak szerint újra elindulni a BorKalandon. A harmadik társaságot már szakértőként fogod kalauzolni.

Az élményért itt már semmi további előkészületet nem kell tenned. Nincs program bogarászás, időpontegyeztetés, foglalás és utazási költség. Azonnal élvezheted!

Ezen BorKaland során a boros hungarikumokat ismerjük meg sztorikon, történeteken és érdekességeken, valamint fejtörő játékokon keresztül, hiszen ismerjk a mondást, miszerint „Borral vígad a magyar!

 

45 900 Ft

A Kaland házhoz megy: Nincs időpont egyeztetés, foglalás és utazási költség. Azonnal élvezheted!

Mr. BK- a BorKaland® házigazdája vezet végig a játékon. Hogy a dobozba rejtett élmény és ismeret teljes legyen, instrukcióival, tanácsaival moderálja a szórakozni vágyókat, segítve ezzel a dobozba zárt instant program menetét.

Az élménydobozban minden eszköz megtalálható, ami az egyéni vagy csoportos szórakozáshoz szükséges. A kalandozás ismeretanyaga QR kódok segítségével egyénileg bővíthető.

Ismerd meg sztorikon, történeteken és érdekességeken, valamint fejtörő játékokon keresztül a magyar borkultúrát, hiszen ismerjük a mondást, miszerint „Borral vígad a magyar!”

Figyelem! A játékhoz nem szükséges előzetes, borral kapcsolatos tapasztalat, hozzáértés. A játék célja a JÁTÉK, az ÖRÖM és az EGYÜTT TÖLTÖTT IDŐ.

Made in Hungary, avagy mindent a boros hungarikumokról 

Néhány évvel a törvényi szabályozás után már a hungarikumok között köszönthettük a fröccsöt, a Törley-pezsgőt, az egri bikavért és a tokaji aszút, valamint az utóbbit előállító történelmi borvidéket.

Ismerd meg ezeket, 6 magyar bortételt kóstolgatva, sztorizgatva, játékosan!

Röviden felidézzük a fröccs-sztorit és a korabeli 'celebek' kapcsolatát. Betekintünk a buborékos boritalok világába itthon és határainkon túl Törley anekdoták kíséretében. Megvitatjuk, hogy vajon tokaji csak Magyarországon készülhet-e, illetve, hogy ki használta előbb a 'bikavér' nevet - "En garde! Eger vagy Szekszárd?" továbbá, hogy szürke vagy nemes a penész, amelynek az aszúszemet köszönhetjük?

 

 

37 900 Ft

A BorKaland® egy borkostolóra felfűzött tematikus élmény doboz. A termékcsalád, termékei a boros témán túl termékenként eltérő, borkultúrához kapcsolható, változatos tematikus tartalmakkal szórakoztatnak. 

„BorKaland® ! Szórakoztató kalandozás az élet izgalmas területeire rengeteg borral fűszerezve.”

A BorKaland élménydobozba az azonnali, interaktív szórakozáshoz szükséges és a tematikának megfelelő minden tartozék össze van csomagolva, instant élményként elő van készítve. A termék bárhol, bármikor, bárkivel felhasználható és  a játék/szórakozás akárhányszor megismételhető. Ehhez a dobozban lévő bor termékminták (4-6 palack/doboz, cc 2 dl/palack), kereskedelmi tételeinek (4-6 palack/doboz, 0,75 L /palack) borcsomagjával lehet újra, vagy kiegészítésképpen feltölteni a doboz tartalmát.

A BorKaland® klasszikus papírdobozban és exkluzív fadobozban is elérhető.

A BorKaland® termékcsalád

A BorKaland egy borkultúrális edukatív élménydoboz. Egy 4-6 tételes borkóstolóra felfűzött tematikus szórakozás, játék a 18 éven felüli felnőtt korosztálynak.

A tematika lehet maga a borismeret, borvidékismeret, de lehet gasztronómia, turisztika, vagy akár néhány önismereti gondolat is.

Sokan vannak, akik a bort, és a hozzá kötődő borfogyasztási kultúrát jól ismerik, kutatják-keresik, de még többen, akik nem ismerik, vagy csak távolról szemlélik. Célunk, hogy mindkét fogyasztói célcsoport – borkedvelők és a bort még nem ismerők – számára valódi, egyedi élményt nyújtsunk és ezáltal a boros és nem boros célcsoportot is megszólítsuk.

A BorKaland egy termékcsalád. Termékenként eltérő a tematika és azon belül a téma, amit a szórakozás során megismerünk. Minden termékben két téma jelenik meg. Minden termék alap témája a borismeret, hiszen a játék egy 4-6 tételes borkóstolóra van felfűzve, ami során megismerjük a konkrét tételeket és a pincészeteket. A borismereti téma (alap téma) mellett minden termékben megjelenik egy kapcsolódó téma, ami lehet boros és nem boros téma egyaránt.

A termékcsalád első elkészült és forgalomban lévő terméke a ’BorKaland – Made in Hungary, avagy mindent a boros hungarikumokról’.

A termék, a doboz tartalma

Az élménydobozban minden eszköz megtalálható, ami az egyéni vagy csoportos szórakozáshoz szükséges.

A ’BorKaland – Made in Hungary, avagy mindent a boros hungarikumokról’ termék tartalma:

 • Üdvözlet az olvasónak: Személyes üzenet a játékról, a célunkról és a küldetésünkről.
 • Útmutató kiadvány: a BorKaland® nem egy társasjáték, de azért vannak praktikus szabályai.
 • 6 db 0,187 – 0,25 dl különböző a témához kapcsolódó, minőségi bor termékminta zömében egyedi, saját bérpalackozású.
 • 2 db üveg, emblémázott, kóstoló pohár
 • 1 db textil szalvéta, hiszen a megterített asztal a közösséget, az összetartozást jelképezi.
 • 1 db emblémázott cseppőr.
 • 2 db gravírozott, emblémázott, fa poháralátét.
 • 6 db borleírás és pincebemutató kártya.
 • 1 db tematikus kiadvány a doboz címével megegyező tartalmú ismeretanyaggal és QR kódokkal a további zárt, weboldalunkon elhelyezett tartalmak felfedezéséhez. A kalandozás ismeretanyaga így a QR kódok segítségével egyénileg bővíthető. Hamarosan ezt részben kiváltja a kiterjesztett valóságként megjelenő videók és képek.
 • Fejtörő játék, kvíz kiadvány.
 • Fröccs kisokos kiadvány.

A BorKaland élménydoboz alapvetően 2 személyes, de a dobozban található bor termékminták (187 ml/ tétel) kereskedelmi tételeinek – és igény esetén néhány további eszköz, mint pl. a kóstoló pohár – webshopunkban vagy Értékesítési pontunkon történő megvásárlásával a résztvevők száma a végtelenségig bővíthető, illetve a játék/szórakozás korlátlan alkalommal megismételhető. 

Borkereskedelmi részlegünkben a BorKaland® termékek termékmintáival megegyező tartalmú, kedvezményes árú, bor-utántöltő csomagokat állítunk össze.