Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 2081299


Információk

Iparjogvédelem

 

A BorKaland edukatív élménydoboz a Bor és Kultúra Nonprofit Kft. szellemi terméke, és mint ilyen a törvény oltalma alatt áll. A termék neve, megjelenése, az abban foglalt tartalom, koncepció és logikai összefüggések alkalmazásának módja, módszere üzleti titkot képez. A BorKaland edukatív élménydoboz bármely elemének (pl. szöveg, kép, grafika eszközök, csomagolás, vagy ezek együttese) részben vagy teljes egészében történő, engedély nélküli felhasználása büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

 

Ha ötleted vagy javaslatod van, vagy szükséged volna egy speciális, egyedi BorKalandra kérlek keress bennünket bátra, ne kalózkodj.

 

Molnár-Major Márti

és a Bor és Kultúra csapata

Szállítás
 • Házhozszállítás futárszolgálattal
  Gyorsan és biztonságosan szállítjuk házhoz törékeny csomagodat. A kézbesítést hétköznapokon munkaidőben végzik kollégáink. Fizethetsz elektronikusan a megrendeléskor vagy a csomag átvételekor készpénzzel és akár bankkártyával is.
  Házhozszállítás futárszolgálattal
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  19 999  Ft
  1 890 Ft
  20 000  Ft
  -
  ingyenes
 • Postapont/Automata/Postán maradó
  Rendelésed az MPL futárszolgálat szállítja ki az általad kiválasztott Postára, Postapontra vagy Csomagautomatába. A kiszállítás napjáról e-mailben tájékoztatunk, az MPL pedig el fogja küldeni Neked a csomag nyomkövetési kódját.
  postapont
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  19 999  Ft
  1 390 Ft
  20 000  Ft
  -
  ingyenes
Fizetés
 • Utánvét
  Átvételkor történő fizetési mód

  A készpénzforgalom visszaszorításával nagyban lehet csökkenteni a szennyeződések és kórokozók terjedését! Utánvétes fizetésnek minősül a Pick-Pack, vagy Postaponton történő bankkártyás fizetés is. Az utánvétes fizetési mód drága. Neked is - nekünk is. E fizetési mód választása esetén - a rendelés végösszegétől függetlenül - fix 390 Forint fizetéssel kapcsolatos költséget vagyunk kénytelenek felszámítani. (az utánvétes fizetési mód 500 000 Ft végösszeg alatt választható)
 • Bankkártyás fizetés
  Ezen fizetési mód esetén a CIB Bank eCommerce rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz.
  Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), MasterCard, Internet Kártyák.
  cib Vásárló tájékoztatóhoz KLIKK IDE

Vásárlói csoportok

 

Kapcsolatfelvétel
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Bor és Kultúra Nonprofit Kft.
Cím:
6449 Mélykút, Rákóczi u. 5.
Telefon:
Áruház neve:
Bor és Kultúra | Borkóstolók, borutak, borséták
Adószám:
26535117-2-03
Cégjegyzék szám:
03 09 132054
Kapcsolattartó neve:
Molnár-Major Márta
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36 30 2482020
Kapcsolattartó e-mail címe: