Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 2081299


Információk

Iparjogvédelem

 

A BorKaland edukatív élménydoboz a Bor és Kultúra Nonprofit Kft. szellemi terméke, és mint ilyen a törvény oltalma alatt áll. A termék neve, megjelenése, az abban foglalt tartalom, koncepció és logikai összefüggések alkalmazásának módja, módszere üzleti titkot képez. A BorKaland edukatív élménydoboz bármely elemének (pl. szöveg, kép, grafika eszközök, csomagolás, vagy ezek együttese) részben vagy teljes egészében történő, engedély nélküli felhasználása büntető- és polgári jogi következményeket von maga után.

 

Ha ötleted vagy javaslatod van, vagy szükséged volna egy speciális, egyedi BorKalandra kérlek keress bennünket bátra, ne kalózkodj.

 

Molnár-Major Márti

és a Bor és Kultúra csapata

Szállítás
 • Házhozszállítás futárszolgálattal
  Házhozszállítás esetén a kiszállítást szerződött logisztikai partnereink egy munkanapos határidővel végzik. Minden megrendelést legkésőbb a következő munkanapon átadunk szállító partnerünknek, amennyiben a megrendelt termék készleten van. Amennyiben a megrendelés 12 óráig beérkezik, a csomag már másnap nálad lehet! Nincs szükség utánajárásra. Kényelmesen házhoz megy a csomag. Kézbesítés a saját címedre vagy a munkahelyedre hétköznapokon 8 és 17 óra között. A kézbesítőnél minden esetben választhatod a bankkártyás fizetést is. Partnerünk a kiszállításról e-mail-ben és SMS-ben is értesítést küld, majd a nyomkövető szolgáltatás segítségével folyamatosan tájékozódhatsz a csomagod aktuális helyzetéről vagy felveheted a kapcsolatot a kézbesítővel.
  Házhozszállítás futárszolgálattal
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  94 999  Ft
  2 300 Ft
  95 000  Ft
  -
  ingyenes
 • MPL házhozszállítás
  Megrendelés végösszeg
  Szállítási költség
  0  Ft
  -
  2 990 Ft
 • Személyes átvétel partner üzleteinkben
  Partner üzleteink ahol a megrendelés személyesen is átvehető:

  - Borháló Szeged (6722 Szeged, Gutenberg u. 10.)

  Kérjük, hogy a kiválasztott partner üzlet nyitvatartásiról előzetesen érdeklődj, mert a megrendelés átvétele kizárólag az üzlet nyitvatartási idejében biztosított!

  FONTOS! A partner üzletekben POS terminál nem áll rendelkezésre. Fizetés a helyszínen készpénzzel vagy előre online bankkártyával lehetséges. Ez utóbbi esetben válaszd a bankkártyás fizetési módot.
  Szállítási költség: 0 Ft
Fizetés
 • Bankkártyás fizetés
  Ez a fizetési mód kizárólag online alkalmazható és előre fizetést jelent.
  A CIB Bank eCommerce rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját a rendelés összegének kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a bank oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz.
  Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), MasterCard, Internet Kártyák.
  cib Vásárló tájékoztatóhoz KLIKK IDE
 • Utánvét
  Átvételkor történő fizetési mód

  A készpénzforgalom visszaszorításával nagyban lehet csökkenteni a szennyeződések és kórokozók terjedését! Utánvétes fizetésnek minősül a Pick-Pack, vagy Postaponton történő bankkártyás fizetés is. Az utánvétes fizetési mód drága. Neked is - nekünk is. E fizetési mód választása esetén - a rendelés végösszegétől függetlenül - fix 390 Forint fizetéssel kapcsolatos költséget vagyunk kénytelenek felszámítani. (az utánvétes fizetési mód 500 000 Ft végösszeg alatt választható)
 • Előre utalás
  Banki előre átutalással történő fizetés esetén rendelésének feldolgozását csak azután tudjuk megkezdeni, hogy a rendelés ellenértéke megérkezett számlaszámunkra.

  Kérjük, a közlemény rovatba írja be a megrendelő személy nevét vagy a rendelési számát, melyet a rendelés véglegesítése után kiküldött visszaigazoló e-mailben talál meg, továbbá a megrendelni kívánt termék vagy program rövid nevét.

  Kedvezményezett neve: Bor és Kultúra Nonprofit Kft.
  Számlaszám: 10700062-72396458-51100005 CIB Bank Zrt

Vásárlói csoportok

 

Kapcsolatfelvétel
Kötelező!
Kötelező!
Kötelező!
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Bor és Kultúra Nonprofit Kft.
Cím:
6449 Mélykút, Rákóczi u. 5.
Telefon:
Áruház neve:
Bor és Kultúra / BorKaland®, borkóstolók, borséták
Adószám:
26535117-2-03
Cégjegyzék szám:
03 09 132054
Kapcsolattartó neve:
Molnár-Major Márta
Kapcsolattartó telefonszáma:
+36 30 2482020
Kapcsolattartó e-mail címe: