Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 2081299


Rólunk

Mi boros lányok egy kicsit lazábban tekintünk a borra. Nem félünk tőle, és azt valljuk, hogy nem kell ahhoz bortudósnak lenni, hogy élvezni tudjuk. Nőként nekünk a bor a hétköznapokba csempészett énidőt, a csajos program lehetőségét, a másokhoz való kapcsolódás által megadott közösségérzést, élményt és élvezetet jelent. Ezt szeretnénk másoknak is megmutatni.

Borsztorik. Ha csak egy szóban kellene összefoglalni, hogy kik vagyunk, és mi a küldetésünk. Borról, borkultúráról, borvidékekről sztorizgatni úgy, hogy az élményt adjon, érthető és emészthető legyen, miközben valós tapasztalás, ismeretanyag és szakember van a történetek mögött.

A jó bornak nem kell cégér - tartja a mondás. Ezzel mi is így vagyunk, de mesélni azért nagyon szeretünk róla. Mesélni úgy, hogy azt érezd: „Igen, ezt értem”, „Igen, erre én is kíváncsi vagyok, bár sosem mertem megkérdezni”, vagy úgy, hogy „Jé, ezt nem is tudtam”.

CSAPATUNK

MIÉRT TÖLTSD VELÜNK A SZABADIDŐD?

KIKAPCSOLÓDÁS

Mert a programjaink lazák, szórakoztatóak és kötetlenek, amelyeken az információ is élménnyé alakul. Legyen szó hétköznapi borászkóstolóról vagy egy hétvégi borsétáról, a kikapcsolódás, a feltöltődés és a szórakozás egy nagyszerű borkedvelő társaságban garantált.

KÖZÖSSÉG

Mert a boros közönség mindig közösség. Nagy egymásra találások, barátságok, szerelmek - mind indulhatnak egy jó bor mellől. Egy jó borkedvelő társaságban születhetnek a legjobb borsztorik, amelyek élményt adnak, átélhetőek miközben valós tapasztalás, ismeretanyag és szakember áll a történetek mögött.

KALAND

Mert borban és kultúrában profik vagyunk. Mindkettőben hosszú-hosszú évek tapasztalata van. Több száz rendezvény, elégedett borbarátok, kialakult borkedvelő barátságok és remek együttműködő partnerek jelentenek garanciát a te elégedettségedre is.

FILOZÓFIÁNK

Mit jelent nekünk a bor? Kultúrát, élményt, közösséget!