Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 2081299


Borisszák és 'ahová a király is gyalog jár' - 2022.12.01. 18:00 óra

A mindennapi életünk része, de ritkán a beszélgetéseink tárgya. Ma már a lábunk alatt húzódik, behálózza a várost, mégis keveset tudunk róla. Előfordult, hogy rendeltetésszerű használata uralkodók halálát okozta. Egyes korokban jobban féltek a víz mellékhatásától, mint a borétól. - Ez csak néhány érdekes részlet a tisztálkodás és szennyvíztörténetből, amit borestünkön a Szegedi Vízmű Zrt. szakértője és a Móra Ferenc Múzeum 'Kloáka, kanális, klozet' c. kiállítása segítségével megismerünk, körbejárunk és kötetlen formában átbeszélünk.

FIGYELEM! Programjaink belépőit elektronikusan kézbesítjük, ezért kérlek, hogy a termékekre vonatkozó vásárlásodat külön megrendelésben add le.

Dátum
2022.12.01..
Kezdés
18:00
Helyszín
Borháló Szeged, 6722 Szeged Gutenberg u. 10.
Típus
Borséta
Program hossz
3 óra
Tematika
Kultúrismeret
6 950 Ft

SZTORIK

ÉLMÉNY

KALAND

Részletek

Az első néhány bortételt a csatornázási sztorik kíséretében a Borháló Szegedben fogyasztjuk el. Aztán egy lélekmelengető forraltborral a kezünkben elindulunk a Fekete Ház legújabb kiállítására, hogy Hódi Nóri tolmácsolásában megismerkedhetünk a higiénia és a toalett történetét bemutató tárlattal. 

A Fekete ház aznap este csak a csoporté, hiszen zárás után érkezünk.

 

A részvételi díj tartalmazza:

  • a szakmai előadást,
  • az idegenvezetést,
  • audioguide használatát (létszám függő)
  • 6 bortételt ismertetővel (6*1 dl)

 

A helyszínen, külön fizetendő: Belépőjegy a Fekete Házba, ami 1.690,- Ft/fő.

 

A programot min. 10 fő esetén indítjuk el!

 

Jegyek kizárólag elővételben!

A programváltozás jogát fenntartjuk!

A programok szervező részéről történő lemondása, vagy más időpontban történő megrendezése esetén a befizetett belépőjegyek árát visszatérítjük.

A programon való részvétel vásárló által történő lemondását a program időpontját megelőző 3 munkanappal tudjuk díjvisszatérítés mellett elfogadni. Ettől eltérő esetekben nem áll módunkban a belépőjegyek árát semmilyen formában visszatéríteni.