Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 2081299


Boros élménykence: Arcszérum - 2022.11.19. 17:00 óra

Az ősz folyamán ismét jelentkezünk a kívül-belül feltöltődést biztosító különleges és nem utolsósorban boros workshopjainkkal. 

Készítsd el saját arcszérumodat értékes olajok, kivonatok és a legmodernebb hatóanyagok felhasználásával! A hangulatot mi teszi tökéletessé? Természetesen a különleges bortételek, melyeket az alkotás közben kóstolunk. Hmmm, nem is csak kóstolunk, keveset a szérumban is csepegtetünk

FIGYELEM! Programjaink belépőit elektronikusan kézbesítjük, ezért kérlek, hogy a termékekre vonatkozó vásárlásodat külön megrendelésben add le.

Dátum
2022.11.19.
Kezdés
17 óra
Helyszín
Borháló Szeged, 6722 Szeged Gutenberg u. 10.
Típus
Boros workshop
Program hossz
2,5 óra
Tematika
Natúr kozmetikumok, Borsztorik
Akadálymentesített
Igen
11 900 Ft

SZTORIK

ÉLMÉNY

KALAND

Részletek

Az ősz és tél folyamán más kell, hogy legyen arcápolási rutinunk, mint a melegebb hónapok alatt. Amellett, hogy védelmezzük és hidratáljuk bőrünket, mi fontos még? 10 nőből 10 biztosan olyan kozmetikumra vágyik, ami felveszi a harcot az bőr öregedési folyamataival… Csodák nincsenek, de igenis vannak olyan hatóanyagok, melyek érezhető hatással bírnak e tekintetben. Melyek ezek? Gyere és ismerkedj meg velük! A workshop alkalmával betekintést nyerhetsz a natúrkozmetikumok és a borok és pezsgők világába.

Megtudhatod, milyen sokoldalú lehet egy bor, hiszen nem csak kóstolgatva élvezheted zamatát, hanem különleges kozmetikum alkotóelemként is tekinthetünk rá. Bármely felhasználást nézzük, fontos szerepet töltenek be a szín,- és illatanyagok, hogy milyenek a bor savai, milyen érlelésű.

 

Ha szeretnéd megfűszerezni hétköznapjaidat, tarts velünk!

 

A workshop ára 11. 900 Ft/fő, amelyből 1.000,- Ft a helyszínen levásárolható.

Az ár tartalmazza:

  • 4 tétel vezetett borkóstolót
  • a natúr kozmetikum összes hozzávalóját
  • a natúrkozmetikai és borismereti előadást és a szakavatott mentorálást

A férőhelyek száma korlátozott, a foglalások sorrendjében tudunk helyet biztosítani a programon.

Jegyek elővételben vásárolhatóak meg!