Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 2081299


Boros élménykence workshop – Ápoló arcszérum a téli hónapokra 2023.02.10. péntek 18:30

Idén is jelentkezünk a kívül-belül feltöltődést biztosító, borkóstolóval egybekötött workshopjainkkal.

Készítsd el saját arcszérumodat értékes olajok, kivonatok és a legmodernebb hatóanyagok felhasználásával! A hangulatot mi teszi tökéletessé? Az érdekes kulisszatitkok a természetes kozmetikumok világából és a különleges bortételek, melyeket a ’kencénk’ készítése közben kóstolunk. Sőt, nem csak kóstolunk, keveset a szérumba is csepegtetünk!

 

FIGYELEM! Programjaink belépőit elektronikusan kézbesítjük, ezért kérlek, hogy a termékekre vonatkozó vásárlásodat külön megrendelésben add le.

Dátum
2023.02.10.
Kezdés
18:30
Helyszín
Borháló Szeged, 6722 Szeged Gutenberg u. 10.
11 900 Ft

SZTORIK

ÉLMÉNY

KALAND

Részletek

Hűvös, szeles időben különleges védelmet igénylel arcbőrünk. Amellett, hogy megóvjuk a kiszáradástól mi fontos még? 10 nőből 10 biztosan olyan kozmetikumra vágyik, ami felveszi a harcot a bőr öregedési folyamataival… Csodák ugyan nincsenek, de igenis vannak olyan hatóanyagok, melyeknek érezhető hatása van e tekintetben is. Melyek ezek? Gyere és ismerkedj meg velük!

 

A workshop alkalmával betekintést nyerhetsz a natúrkozmetikumok és a borok különleges világába.

Megtudhatod, milyen sokoldalú lehet egy bor, hiszen nem csak kóstolgatva élvezheted zamatát, hanem különleges kozmetikumok alkotóelemeként is tekinthetünk rá. Bármely felhasználást nézzük, fontos szerepet töltenek be a szín- és illatanyagok, a bor savai, és az érlelési módja is.

 

Ha szeretnéd megfűszerezni napjaid egy sajátkészítésű kozmetikummal, tarts velünk!

 

A workshop ára 11. 900 Ft/fő, amelyből 1.000,- Ft a helyszínen levásárolható.

 

Az ár tartalmazza:

  • 4 tétel vezetett borkóstolót
  • a natúr kozmetikum összes hozzávalóját
  • a natúrkozmetikai és borismereti előadást és a szakavatott mentorálást      

 

A férőhelyek száma korlátozott, a foglalások sorrendjében tudunk helyet biztosítani a programon. A programot minimum 6 fő és maximum 15 fő részvételével tartjuk meg.

 

Jegyek elővételben vásárolhatóak meg!

A programváltozás jogát fenntartjuk!

A programok szervező részéről történő lemondása, vagy más időpontban történő megrendezése esetén a befizetett belépőjegyek árát visszatérítjük.

A programon való részvétel vásárló által történő lemondását a program időpontját megelőző 3 munkanappal tudjuk díjvisszatérítés mellett elfogadni. Ettől eltérő esetekben nem áll módunkban a belépőjegyek árát semmilyen formában visszatéríteni.