Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 2081299


Egy 'Hangyál'nyi kóstoló: Kötetlen borkóstoló a Borháló Szegedben 2023.02.11. nyitvatartási időben

Borkereskedelmi partnerünk, a Borháló Szeged, a hétvégére hangolódás jegyében egy kötetlen borkóstolóra invitál benneteket. Ezalkalommal nem lesz borász és vezetett program sem, sőt - nyitvatartási időben, illetve 15 óra 30 perctől - az érkezés is szabadon választott.

 

FIGYELEM! Programjaink belépőit elektronikusan kézbesítjük, ezért kérlek, hogy a termékekre vonatkozó vásárlásodat külön megrendelésben add le.

1 990 Ft

SZTORIK

ÉLMÉNY

KALAND

Részletek

Ami biztos, hogy a Pannonhalmi borvidék egy – a Borháló kínálatában új – pincészetének tételeit kóstolhatjátok, ízlelgethetitek.

Hogy a borokra és adott esetben a társaságodra koncentrálhassatok, rövid leírást adunk a borok mellé.

A Hangyál pincészet alábbi tételeit kóstolhatjátok végig tételenként hangyányi, azaz kóstolási (cc. 0,5 dl) mennyiségben. Pont úgy, ahogy azt a borkóstolási etikett is javasolja.

 

Borsor:

  1. Hangyál Rajnai Rizling
  2. Hangyál Olaszrizling
  3. Hangyál Sauvignon Blanc
  4. Hangyál Új Évad
  5. Hangyál rosé
  6. Hangyál Torpedó

 

Borkorcsolya:

A helyszínen különféle sós snackeket tudsz vásárolni, de nyugodtan hozhatsz is magaddal kedvedre való apró sós falatkákat.

 

Részvételi díj:

1.990,- Ft/fő

 

Az ár tartalmazza (/fő):

  • 6 tétel Hangyál bor elfogyasztását tételenként cc. 0,5 dl mennyiségben.
  • Igény esetén borleírást.

 

A jegyek elővételben és ezalkalommal kivételesen a helyszínen is megvásárolhatóak. Az elővételben megvásárolt jegyek nem eredményeznek automatikusan asztalfoglalást!

 

Figyelem!

2023.02.10-én pénteken 18:30-tól a Borháló Szeged borbárában előzetes jegyvásárláshoz kötött tematikus program kerül megrendezésre, ezért 18 órától zárásig (a borbár rendezvényére tekintettel előre láthatóan 21 óráig) a borkereskedés asztalainál van lehetőség leülni.

2023.02.11-én szombaton nyitvatartási időben, azaz 9 órától 13 óráig és 16 órától 19 óráig van lehetőség a programon résztvenni.

A programváltozás jogát fenntartjuk!

 

A programok szervező részéről történő lemondása, vagy más időpontban történő megrendezése esetén a befizetett belépőjegyek árát visszatérítjük.

A programon való részvétel vásárló által történő lemondását a program időpontját megelőző 3 munkanappal tudjuk díjvisszatérítés mellett elfogadni. Ettől eltérő esetekben nem áll módunkban a belépőjegyek árát semmilyen formában visszatéríteni.