Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 2081299


Egy csepp Shiraz és még néhány Syrah - Kötetlen kóstoló 2023.03.30 - 04.01.

Március nálunk a Syrahk és Shirázok hónapja!

Mivel még tart az akció, Borkereskedelmi partnerünk, a Borháló Szeged, egy kötetlen Syrah és Shiraz kóstolóra invitál benneteket.

Ezalkalommal sem lesz borász és vezetett program sem, sőt - nyitvatartási időben, illetve 15 óra 30 perctől - az érkezés is szabadon választott.

Az akciós vásárlási lehetőség utolsó pillanataiban az alábbi tételeket kóstolhatjátok, ízlelgethetitek kóstolási (cc. 0,5 dl) mennyiségben. Pont úgy, ahogy azt a borkóstolási etikett is javasolja.

Hogy a borokra és a társaságodra koncentrálhas, rövid leírást adunk a borok mellé.

Borsor:

  • Szeleshát Syrah 2017
  • Vylyan Syrah 2017
  • Pfneiszl Shiraz 2019
  • Gróf Buttler Syrah Grand Sel. 2017
  • Bock Syrah 2019
  • Takler Syrah Primarius 2018

Borkorcsolya:

A helyszínen különféle sós snackeket tudsz vásárolni, de hozhatsz is magaddal kedvedre való apró sós falatkákat.

A jegyek elővételben és ezalkalommal kivételesen a helyszínen is megvásárolhatóak. Az elővételben megvásárolt jegyek nem eredményeznek automatikusan asztalfoglalást!

3 950 Ft

SZTORIK

ÉLMÉNY

KALAND

Részletek

A programváltozás jogát fenntartjuk!

 

A programok szervező részéről történő lemondása, vagy más időpontban történő megrendezése esetén a befizetett belépőjegyek árát visszatérítjük.

A programon való részvétel vásárló által történő lemondását a program időpontját megelőző 3 munkanappal tudjuk díjvisszatérítés mellett elfogadni. Ettől eltérő esetekben nem áll módunkban a belépőjegyek árát semmilyen formában visszatéríteni.