Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 2081299


SZÍVHEZ SZŐLŐ KÖTETLEN BORKÓSTOLÓ KESZTÖLCRŐL 2023.10.19-21.

Ezen a hétvégén a Szivek Pince kötetlen kóstolójára invitálunk Benneteket. Tudjátok honnan ered a név és a logó?

Két testvér édesapjuk példáját követve építgeti a Pilis lábánál, Kesztölcön a neszmélyi borvidéken található borászatot, és közben remek borokat készítenek. Mottójuk: „Organikus szemlélet, széles mosoly.”

Ezalkalommal sem lesz borász és vezetett program sem, sőt - nyitvatartási időben, illetve csütörtökön és pénteken 16 órától- az érkezés is szabadon választott.
Hogy a borokra és a társaságodra koncentrálhass, rövid leírást adunk a borok mellé.

Borsor:

Szívhez Szőlő Fehér 2020

Pinot Gris 2015

Szívhez Szőlő Rosé 2021

ZéVé Trilógia ll. 2017

ZéVé Trilógia lll. 2017

Cabernet Sauvignon 2018

˝Holló” Merlot 2017

 

BORKORCSOLYA:
A helyszínen hidegtálat, pirítóst vagy különféle sós snackeket tudsz vásárolni, de hozhatsz is magaddal kedvedre való apró sós falatkákat.

JEGYEK elővételben és a helyszínen is megvásárolhatóak.

Az elővételben megvásárolt jegyek nem eredményeznek automatikusan asztalfoglalást! Amennyiben asztalt is foglalnátok, kérlek jelezzétek előre!

3 950 Ft

SZTORIK

ÉLMÉNY

KALAND

Részletek

A programváltozás jogát fenntartjuk!

 

A programok szervező részéről történő lemondása, vagy más időpontban történő megrendezése esetén a befizetett belépőjegyek árát visszatérítjük.

A programon való részvétel vásárló által történő lemondását a program időpontját megelőző 3 munkanappal tudjuk díjvisszatérítés mellett elfogadni. Ettől eltérő esetekben nem áll módunkban a belépőjegyek árát semmilyen formában visszatéríteni.