Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 2081299


Tűzről pattant vörösek - kötetlen vakkóstoló 2023.12.07-09.

A tél beköszöntével egy szívet-lelket melengető vörösbor kóstolóval készültünk Nektek!

 

Az ünnep szellemében a kóstoló napján a részvételi díjból 700,- Ft levásárolhatóságot biztosítunk.


Közismert és kiváló fajtákat fogunk kóstolni, de az izgalom fokozása érdekében ezalkalommal mindezt vakon tesszük! Arra fogunk kérni benneteket, hogy vezessetek borkóstoló jegyzetet, ehhez kóstolási segédletet is biztosítunk.


Ezúttal sem lesz borász és vezetett program sem, csütörtökön és pénteken 16 órától, szombaton a teljes nyitvatartási időben várunk Benneteket.
Hogy a borokra és a társaságodra koncentrálhass, a végén rövid leírást adunk a kóstoltatott tételekről, hogy fény derüljön az igazságra.


Borkorcsolya:
A helyszínen hidegtálat, pirítóst vagy különféle sós snackeket tudsz vásárolni, de hozhatsz is magaddal kedvedre való apró sós falatkákat.
Kivételesen a jegyeket a helyszínen is megvásárolhatjátok. Amennyiben asztalt is foglalnátok, kérlek jelezzétek előre!

 

FIGYELEM! Programjaink belépőit elektronikusan kézbesítjük, ezért kérlek, hogy a termékekre vonatkozó vásárlásodat külön megrendelésben add le.

3 950 Ft

SZTORIK

ÉLMÉNY

KALAND

Részletek

A programváltozás jogát fenntartjuk!

A programok szervező részéről történő lemondása, vagy más időpontban történő megrendezése esetén a befizetett belépőjegyek árát visszatérítjük.

A programon való részvétel vásárló által történő lemondását a program időpontját megelőző 3 munkanappal tudjuk díjvisszatérítés mellett elfogadni. Ettől eltérő esetekben nem áll módunkban a belépőjegyek árát semmilyen formában visszatéríteni.