Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 2081299


VÁROSI BORSÉTA - INDULJON A NÁSZMENET! 2024.04.05.

Ezen a rendhagyó borsétán újra a szerelem nyomában járunk a régi Szeged macskaköves utcáin.  Felidézünk néhány híres, vagy éppen hírhedt házassági történetet. Mesélünk arról, hol tartották a lakodalmakat, legyen az étterem vagy utcát lezáró sátor. Aki velünk tart, azt is megtudhatja, hogy hogyan választottak párt a századfordulón, mi volt a lánykérés menete és hogyan zajlott száz évvel ezelőtt egy esküvő. Kiderül az is, milyen babonák köthetők az esküvői tortához, mért mondják, hogy bekötik az asszony fejét, vagy, hogy mit is jelent, hogy pártában marad. Sőt, szokás szerint sok legendát és mítoszt is átbeszélünk.

Tehát borospoharat a kézbe, és INDULJON A NÁSZMENET!

FIGYELEM! Programjaink belépőit elektronikusan kézbesítjük, ezért kérlek, hogy a termékekre vonatkozó vásárlásodat külön megrendelésben add le.

Dátum
2024.04.05.
Kezdés
18:00
Helyszín
Bor & Kultúra borkereskedés kávé- és borbár, Szeged Gutenberg u.10
Típus
Borséta
Tematika
Kultúrismeret
6 500 Ft

SZTORIK

ÉLMÉNY

KALAND

Részletek

A részvételi díj: 6.500,- Ft/fő

 

A részvételi díj tartalmazza:
-az idegenvezetést Hódi Nóri kalauzolásával
-audio guide használatát létszámtól függően
-6 bortétel elfogyasztását

 

Indulás: Bor & Kultúra, Szeged, Gutenberg u. 10.

A részvétel előzetes regisztrációhoz és jegyvásárláshoz kötött!

Tartsatok most is velünk!

A sétát minimum 6 fő részvételével indítjuk el!

A programváltozás jogát fenntartjuk!

 

A programok szervező részéről történő lemondása, vagy más időpontban történő megrendezése esetén a befizetett belépőjegyek árát visszatérítjük.

A programon való részvétel vásárló által történő lemondását a program időpontját megelőző 3 munkanappal tudjuk díjvisszatérítés mellett elfogadni. Ettől eltérő esetekben nem áll módunkban a belépőjegyek árát semmilyen formában visszatéríteni.