Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 2081299


Város borséta: Ahol íróink iszogattak 2023. 11.03. péntek 18:00 óra

Induljunk el íróink nyomában ezen az estén és ismerkedjünk meg azokkal a helyekkel, ahol ők töltötték alkoholmámoros estéiket, és ahol homlokon csókolták őket a múzsák.

FIGYELEM! Programjaink belépőit elektronikusan kézbesítjük, ezért kérlek, hogy a termékekre vonatkozó vásárlásodat külön megrendelésben add le.

Dátum
2023.11.03
Kezdés
18:00
Helyszín
Bor & Kultúra borkereskedés kávé- és borbár, Szeged Gutenberg u.10
Típus
Borséta
Program hossz
2,5 óra
Tematika
Kultúrismeret
6 500 Ft

SZTORIK

ÉLMÉNY

KALAND

Részletek

A mai szegedi belváros elképzelhetetlen a kávézók, cukrászdák és éttermek nélkül, de vajon hova ültek be elődeink 50 vagy akár 100 évvel ezelőtt?Melyek voltak a legismertebb vendéglők és melyik helynek kik voltak a látogatói?

Rövid sétánk során fölidézünk néhány történetet megbecsült vendéglátósokról és neves vendégekről, és beszélünk egy-két legenda születéséről is.

 

Az ár tartalmazza:

  • 6 bortétel, 1 dl/tétel/fő
  • idegenvezető
  • audio guide használata

 

A programot min. 6 fő részvétele esetén indítjuk el!

 

Jegyek kizárólag elővételben!

A programváltozás jogát fenntartjuk!

A programok szervező részéről történő lemondása, vagy más időpontban történő megrendezése esetén a befizetett belépőjegyek árát visszatérítjük.

A programon való részvétel vásárló által történő lemondását a program időpontját megelőző 3 munkanappal tudjuk díjvisszatérítés mellett elfogadni. Ettől eltérő esetekben nem áll módunkban a belépőjegyek árát semmilyen formában visszatéríteni.