Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 2081299


Vinatus Szőlőbirtok vezetett borkóstoló 2024.03.08.

Március 8-án újabb vezetett borkóstolóval kedveskedünk Nektek! Az egyik legnépszerűbb villányi borászat, a jól ismert Vinatus Pincészet tételeit kóstoljuk. A borbemutatót a szőlőbirtok személyes képviselője vezeti.

Köszöntsük ezzel a kóstolóval a Nőket és a Zoltánokat!

Hozz te is egy hölgyet vagy egy Zoltánt magaddal, és az ő belépőjegyéből 2.000,- forint levásárolható összeget biztosítunk Vinatus borokra!

FIGYELEM! Programjaink belépőit elektronikusan kézbesítjük, ezért kérlek, hogy a termékekre vonatkozó vásárlásodat külön megrendelésben add le.

Dátum
2024.03.08.
Kezdés
19:00
Helyszín
Bor & Kultúra borkereskedés kávé- és borbár, Szeged Gutenberg u.10
Típus
Borászkostoló
Program hossz
2,5-3 óra
Tematika
Borismeret
6 950 Ft

SZTORIK

ÉLMÉNY

KALAND

Részletek

Részvételi díj: 6.950,- Ft/fő

 

Az ár tartalmazza:

  • 6+1 meglepetés tétel elfogyasztását
  • a borászat képviselőjének személyes kalauzolását
  • borkorcsolya falatkákat

 

A férőhelyek száma korlátozott (max. 30 fő), a foglalások sorrendjében tudunk helyet biztosítani a programon. A programot minimum 15 fő részvétele esetén tartjuk meg.

 

Jegyek kizárólag elővételben!

 

A programváltozás jogát fenntartjuk!

 

A programok szervező részéről történő lemondása, vagy más időpontban történő megrendezése esetén a befizetett belépőjegyek árát visszatérítjük.

A programon való részvétel vásárló által történő lemondását a program időpontját megelőző 3 munkanappal tudjuk díjvisszatérítés mellett elfogadni. Ettől eltérő esetekben nem áll módunkban a belépőjegyek árát semmilyen formában visszatéríteni.