Kérdésed van? Hívj minket! +36 30 2081299


Nagypolgárság és darázsderék – VIP múzeumi borséta

A múzeum és Sisi aznap este csak a csoporté, hiszen zárás után érkezünk. Bár a program során csak a Sisi-kiállítást fogjuk megnézni, de az alkalomra kapott múzeumi belépők két kiállításra szólnak.
A jegy másik felét megtartva a Rotschild-kiállítás tekinthető majd meg önállóan, már a program keretein kívül, bármely tetszőleges időpontban.

 

Dátum
2021.10.30.
Kezdés
17:00
Helyszín
Szeged
Találkozási pont
Borháló Szeged, 6722 Szeged Gutenberg u. 10.
Típus
Borséta
Program hossz
2-4 óra
Tematika
Kultúrismeret
Akadálymentesített
Igen
9 800 Ft

SZTORIK

ÉLMÉNY

KALAND

Részletek

Ahogy azt az uralkodó Ferenc József megígérte, az árvíz után Szeged szebb lett, mint volt. Ezen a sétán visszarepülünk az időben, hogy az ő szemén keresztül nézhessünk a városra. A programunk során betekintünk az új, széles körutakon, a rendezett tereken, szállodákban, éttermekben folyó pezsgő, monarchia korabeli polgári életbe. Boros pohárral a kezünkben, időnként meg-megállva, végigsétálunk a Klauzál téren és a Széchenyi téren. Megiszunk egy pohár bort a Tisza Szállóban, ahol megidézzük a báli szoknyák suhogást és a békebeli hölgyek vidám kacagását. Kicsit mesélünk arról is, hogy mit viseltek üknagyanyáink a századelőn. Majd innen a Móra Ferenc Múzeumban a Sisi-kiállításon már alig várjuk a találkozást minden bál legszebbikével, a csodálatosan szép királynéval.

A részvételi díj tartalmazza:

  • az idegenvezetést
  • 5 bortételt (5*1 dl)
  • 2 db múzeumi belépőt: egy VIP jegyet a Sisi-kiállításra, ill. egy önállóan felhasználható belépőt a Rotschild-kiállításra már a program keretein kívül.

Szeretettel várunk téged is!

Ha érdekel a téma, kattints a blogunkra, ahol számtalan cikket találsz, többek között a fenti programmal kapcsolatban is.